Stacks Image 166474

Webbdesign moduler

Ta en titt på våra moduler nedan och få inspiration och idéer.

För att göra det så enkelt och överskådligt som möjligt för dig som kund att förstå vad vi kan hjälpa dig med har vi gjort olika moduler. Ta er gärna lite tid och gå igenom de olika funktionerna nedan, då är det lätt att man får ideér till hur man vill ha sitt företags hemsida. Vi kommer att kontinuerligt lägga till moduler.

Utöver en snygg och lätthanterad hemsida kan vi även implementera olika lösningar för att kunden skall kunna interagera och på så sätt göra vistelsen på er hemsida mer intressant.
 • Stacks Image 148769
  Stacks Image 177876

  Blogg

   
  Driv trafik till hemsidan
  Vi vågar påstå att det inte finns något som driver så mycket trafik till er hemsida som en blogg. Vi implementerar en blogg på er hemsida och länkar mellan dem. Det blir en Win-Win situation. WOW! Säger vi bara.
   
  Slipp uppdatera hemsidan
  Fördelen med en blogg som visas upp på er hemsida är att allt man lägger upp på bloggen i form av bilder, video och text visas automatisk på hemsidan. Man slipper då logga in för att redigera sin egen hemsida.
  man kan se det som ett slags mini CMS system.
   
  Dubbel marknadsföring
  Man får möjlighet att synas på nätet på två ställen, både i bloggen och på hemsidan.
  Besök bloggen på vår sida för att se den in action. http://www.engrafiker.se/Blogg/blogg.php
  Close
 • Stacks Image 148775
  Stacks Image 177880

  Instagram

  Är ni en fotograf och vill visa upp era bilder utan att behöva uppdatera hemsidan jämt? genom att automatiskt visa ert flöde från Instagram på er hemsida så händer något hela tiden. Var med från början! 2015 blev det möjligt att annonsera på Instagram.

  Nu är det även möjligt att visa korta filmsnuttar på instagram.
  Här visar vi Quality Runners instagram feed. En hemsida som vi för övrigt är igång med att utveckla.
  Vill ni se hemsidan, gå då in på www.qualityrunners.se
  Den är under uppbyggnad så
  Close
 • Stacks Image 166479
  Stacks Image 177884

  Twitter

  Twitter är ett mycket intressant media som fler och fler företag anammar. nedan några fördelar och vi visar hur ett Twitter flöde kan visas på er hemsida.
   
  Du bestämmer själv
  Du bestämmer själv vad ditt Twitter-flöde ska innehålla för typ av tweets. Genom att följa andra användare får du automatiskt alla deras tweets i flödet. De du följer ser att du följer dem och besöker man din profil kan man se en lista med alla du följer. Hittar du någon du vill följa, klicka på deras användarnamn och sedan Follow.
   
  250 miljoner användare
  I början var Twitter tänkt som ett mer personinriktat nätverk men har utvecklat sig och ha nu ca 250 miljoner användare och många företag använder idag Twitter för att kommunicera med sina kunder, kundtjänstäreneden, information, länkbildande mm.
   
  Annonsera via Twitter
  Eftersom Twitter är mer affärsinriktat är Facebook, där användare ofta är ute efter mer personliga statusuppdateringar, kan man på Twitter förvänta sig bra innehåll med länkar till intressanta artiklar. Detta innebär att Twitter kan vara ett bättre ställe att publicera länkar till ditt innehåll på än Facebook, förutsatt att du har ett gäng följare.
   
  Publicera nyheter och erbjudanden
  Ge de som följer dig unika erbjudanden som de bara hittar via Twitter-flödet. Det är viktigt att man blandar intressanta relevanta nyheter med erbjudanden och inte låta erbjudanden ta för mycket plats, annars finns risken att det blir för tjatigt och man tappar förtroendet. Twitter är ett utmärkt verktyg för att skapa nya potentiella affärskontakter.
  Close
 • Stacks Image 166513
  Stacks Image 177888

  Youtube

  Att visa företagets Youtube video på hemsidan är ett bra sätt att koppla ihop sin social media strategi. Vi kan göra en hel vägg av videos eller bara visa en video med företagets logotyp och en beskrivande text.

  Tryck på videon och se hur den fäller ut sig för att visa företagets logotyp och en beskrivande text.
  Stacks Image 169081
  Stacks Image 169085

  Här en video från vår alldeles egen Joel Vaissi.

  thex Created with Sketch.
  Close
 • Stacks Image 166529
  Stacks Image 177892

  Facebook

  Vem är inte på Facebook idag? Det är lättare att räkna dem som inte är med. Att ha ert företags Facebook flöde på er hemsida är ett utmärkt sätt att levandegöra hemsidan.

  Använder företaget sin Facebook flitigt och det är en stor del av de totala markandsföringskanalerna, ja då kan det vara en bra idé att visa upp sitt flöde även på sin hemsida. Då levandegörs hemsidan och den uppdateras med ny information ofta och automatiskt.

  Ett smart sätt att använda Facebook på är att skapa ett event som kunderna skall svara på om de kommer eller inte. man kan ställa in det till att vara ett öppet eller slutet avent med speciellt inbjudan. Man får på detta sätt en tydlig översikt vilka som kommer.

  Här finns lite olika sätt för integrering som vi skräddarsyr enligt önskemål.

  Vi göra det möjligt att kommentera inlägg direkt på er sida men vi kan även endast visa flödet från Facebook om man vill det.
  Close
 • Stacks Image 166521
  Stacks Image 177896

  Fotokollage

  Med denna modulen presenterar vi era foton på ett snyggt, stilsäkert och inbjudande sätt. Självklart 100% responsive så att det anpassar sig till skärmen oavsett om det är en iphone eller dator.
  Close
 • Stacks Image 148751
  Stacks Image 177900

  CMS

  Vill ni kunna ändra på er hemsida själv? men är orolig för att det är komplecerat och att ni förstör något. Lugn. Vi har vårt eget CMS system som är busenkelt att förstå.

  Glöm Wordpress och alla bekymmer det medför.

  Vi väljer tillsammans med kunden ut de områden av hemsidan som skall gå att ändra av kund. På så vis kan ni alltid vara säkra på att inget går fel. För de flesta designers som använder worpress är fallet så idag. Man lämnar över projektet till kund sen står kunden ensam med många frågor och i värsta fall råkar ändra något som förstör hemsidan. Och designern har lämnat ifrån sig allt ansvar.

  DETTA KOMMER NI ALDRIG RÅKA UT FÖR I VÅRT SYSTEM.
  Close
 • Stacks Image 148757
  Stacks Image 177904

  Webbshop

  Har ni en produkt ni vill sälja eller marknadsföra online i er egen webbshop? Inga problem för oss att ställa in till er.
  Close
 • Stacks Image 148763
  Stacks Image 177908

  Film

  Se till att ditt företag syns med video. Animerad video är ett pedagogiskt redskap för att förklara komplexa system på ett tydligt och engagerade vis!
  Close
 • Stacks Image 169177
  Stacks Image 177912

  Formulär

  På grund av att formuläret använder PHP så kan vi inte visa det här på denna sidan men om besöker vår kontaktsida så kan ni se det. http://www.engrafiker.se/Kontakt/kontakt.php
   
  Samla in nyttig information från kunden
  Ibland kan man behöva veta vissa saker om kunden och det kan hjälpa företaget i den vidare kontakten. T.ex kan det vara intressant hur kunden fick reda på hur ni finns.
   
  Ladda upp material
  Om kunden ska lämna in något så kan man t.ex göra det möjligt för kunden att skicka in material. Det kan t.ex röra sig om en jobb och karriär sida där besökaren kan skicka in sitt cv och foto.
   
  Anmälningar med datum
  kanske vill man att besökaren kan anmäla sig till ett event ett specifikt datum. Då är det perfekt att styra upp det via ett formulär. Vi har gjort hemsidor till idrottsföreningar där alla anmälningar sker via formuläret.
   
  Oändliga möjligheter
  Ovan nämnda är bara exempel men möjligheterna med ett formulär är oändliga. Vi kan ställa i så att all info samlas i en MYSQL databas för att lättare hantera all information.
  Close
 • Stacks Image 169197
  Stacks Image 177916

  Kalender

  Med vår kalenderfunktion speglar vi er google kalender, Ical Apple kalender eller outlook kalender. Enkel skötsel. Ni loggar bara in på er google kalender och lägger in eventet, mötet, lediga tider eller vad ni nu vill att era kunder skall se.

  Alla färger kan ställas in så att det smälter in i er design på hemsidan. Normalt har man en vit bakgrund till kalendern.
  Close
 • Stacks Image 169187
  Stacks Image 177920

  Karta

  En tydlig karta som visar var företaget ligger är något alla kunder tycker om att titta på. Vi integrerar google maps med en funktion för vägbeskrivning inbyggd.

  Har företaget flera adresser kan vi även placera ut markörer på alla adresser.
  Välj en plats
  Head Office
  Lantmannagatan22, Malmö, skåne
  Close
 • Stacks Image 166948
  Stacks Image 177924

  FAQ

   
  Besvara frågor
  På många webbplatser drar man nytta av att man besvarar vanligt förekommande frågor.
   
  Underlätta för kunderna
  När man besöker en hemsida uppstår för det mesta en del frågor man skulle vilja ha svar på.
   
  Tydlighet
  Tydlighet kan man aldrig få för mycket av. Genom att på ett överskådligt sätt visa besökaren information genom rubriker och bjuda in till att läsa mer så tappar inte besökaren intresse för sidan eftersom det blir mindre synlig text.
  • Kan man koppla ihop datorn med tv:n?
   Självklart kan man det. Se bara till att använda en HDMI kabel om datorn har en sådan utgång. Genom att använda en HDMI kabel får man bättre bild.
  • Hur kommer det sig att era hemsidor är så snygga?
   Vi använder oss endast av den senaste tekniken inom webbdesign och våra designers är lyhörda för vad kunden önskar sig.
  • Varför ingår inte en skrivarkabel till skrivaren?
   Tillverkaren skickar inte med en kabel för att man utgår från att kunden redan har en kabel. Detta gör man för att spara på miljön.
  Öppna alla Stäng alla
  Close
 • Stacks Image 166964
  Stacks Image 177928

  Social delning

   
  Dela hemsidan på sociala medier
  En av våra mest populära funktioner. Denna funktion får er hemsida att spridas på nätet som en löpeld. Oj vad denna har hjälpt företagen vi jobbar med!
   
  Var stolt över er hemsida
  Detta är precis vad nätet handlar om. Att visa att man finns och vara stolt över det material man producerar. besökare som läser något de tycker om väljer ofta att dela innehållet på sitt föredragna sociala media.
   
  Oändliga möjligheter
  Självklar konfigurerar vi den efter ert önskemål, med de medier ni föredrar. Här visar vi upp ett antal. Färger på både modulen och de sociala medierna kan vi även ändra.

  För att se hur modulen fungerar lämna detta fönster och klicka på delningknappen längst upp på vänster sida av hemsidan.

  Close
 • Stacks Image 166956
  Stacks Image 177932

  Slideshow

  Möjligheterna är oändliga. Vi har en mängd olika designs på våra slideshows. Självklart är de responsive så att de passar alla typer av skärmar oavsett om det är en Smartphone, Padda eller datorskärm.

  Visa vad du vill i din slideshow. Spelar ingen roll om ni vill visa en karta, bild, eller youtube video i era slides. Vi kan lägga vad ni vill där.
  Close
 • Stacks Image 287977
  Stacks Image 288020
   
  Engagera besökarna
  Idag handlar allt om att sticka ut från mängden och aktivera besökarna. varför inte ha din Spotify playlist på hemsidan?
   
  Skapa intresse
  Det ska lite till att göra det där lilla extra som ska till för att skapa intresse när era kunder besöker er hemsida.
  Dock är det inte många som kan tricksen:)

  Vem kan?
  En grafiker kan!
   
  Passar flera olika branscher
  Den uppenbara branschen är artister och musikproducenter men faktum är att denna modulen passar en mängd olika branscher eftersom den engagerar kunden. Kanske har kunden äntligen hittat den optimala playlisten:)
  Close
 • Stacks Image 364380
  Stacks Image 364360

  Nyhetsbrev

  Nu kan vi lägga till prenumerationer av olika tjänster för nyhetsbrev. De som vi jobbar med i dagsläget är:
  Mailshimp, Madmimi, Newsletter mailer, Aweber. Vi har även vårt eget system som passar små företag.

  Vissa av tjänsterna är gratis upp till ett visst antal skickade nyhetsbrev och mailadresser sen finns det en avgift beroende på hur tjänsten är utformad. Ska vi lägga till vårt eget system för nyhetsbrev så är det gratis att använda men kostar i installation.
   
  Engagera kunden
  Vissa reagerar på så kallade ”call to action” uppmaningar som t.ex ”Prenumerera på vårt nyhetsbrev”. Det är psykologiskt. Har man dessutom ett intressant innehåll på hemsidan är det enklare att få läsare av nyhetsbrevet.
   
  Förtroendeingivande
  Företag som har ett nyhetsbrev framstår som förtroendeingivande och seriösa.
   
  Kommunicera med kunden
  Det finns flera sätt att kommunicera med kunden på och ett nyhetsbrev är ett utmärkt sätt att nå ut med sitt budskap. Varför? Kunden väljer själv att han/hon vill prenumerera på nyhetsbrevet och eftersom det är ett eget aktivt val är chansen större att nå ut med nyheter och information till kunden.
  Close

Syns man inte så finns man inte!

Vi får ert företag att synas på internet

Våra lösningar träffar alltid mitt i prick.

100% Responsive

 • Vad är Responsive Webbdesign ?
  Responsive Webbdesign innebär att innehållet anpassar sig till vilken enhet man tittar på hemsända ifrån. Oavsett om det är en smartphone, tablet eller datorskärm. Ca 70 % av alla besökare er hemsida har besöker den första gången från en telefon.
 • Vilka fördelar har Responsive Webbdesign?
   
  Högre ranking på Google
  När sidan matchas mot de sidor som inte är mobilvänliga (responsive ).
   
  Överskådligare för besökaren
  Stor fördel när besökaren besöker hemsidan från en mobil enhet.
   
  Bättre upplevelse för besökaren
  Man slipper nypa och zooma in på skärmen när man besöker en mobilvänlig sida.
 • Vad innebär fast pris på Webbdesign?
  Fast pris innebär att man betalar en gång och får en ny fräsch hemsida. Man slipper då de fasta månadskostnaderna. När man behöver göra ändringar så anlitar man oss till en timersättning. Såvida man inte väljer till vårt CMS system och kan då hantera utvalda delar av hemsidan själv. Många ser fast pris + CMS som det bästa av två världar.
 • Hur fungerar abonnemangen?
  De av våra kunder som väljer ett abonnemang betalar ett belopp varje månad. Man betalar ett lägre fast pris för att komma igång. Storleken på måndadsbeloppet varierar beroende på hur stort uppdraget är, hur mycket ändringar som behövs göras.
 • Vad är ett CMS?
  CMS är en förkortning på Customer Management System och innebär att man själv kan hantera sin hemsida med att lägga till text och bilder. Vårt CMS är skräddarsytt till varje enskild kund för att vara så enkelt och överskådligt som möjligt att använda. Vi kör ett fast pris för CMS och beroende på hur mycket som skall kunna ändras varierar det fasta priset. Be om en offert här
 • Varför har ni olika moduler?
  Modulsystemet har vi skapat för att man som kund skall kunna få ideér på hur ens egen hemsida kan se ut och vilka funktioner man vill ha. Ofta vet man inte vilka möjligheter som finns förrän man ser dem och får förklarat nyttan med dem.

  Prissättning efter antal moduler har vi kommit fram till att det ger en överskådlig bild för våra kunder. Eftersom vissa saker tar längre tid att implementera än andra så innebär det en högre kostnad. Tex kan det innebära att vi konfigurerar ett formulär enligt en kunds specifika önskemål. Eller t.ex designar ett slideshow. Vill kunden ha en karta med vägbeskrivning på sin hemsida tar det en viss tid att göra osv.
Öppna alla Stäng alla

Kontakt till Webbyrå i MalmöKontakta mig

Mail: hemligt
Tel: 0706-683078
Stacks Image p166222_n166292
Berätta för dina vänner
500px
Facebook
WhatsApp
YouTube
Twitter
Behance
Blogger
DeviantArt
Dribbble
Flickr
Foursquare
Google+
Instagram
JSFiddle
LinkedIn
MySpace
Pinterest
Slack
Snapchat
Tumblr
Twitch
Vimeo
Wordpress
Yahoo!
Contact Me
Email This Page
Print This Page
RSS Feed
Site Map
Dela denna sidan
500px
App.net
Amazon
Android
AngelList
Apple
Baidu 百度
Behance
BitBucket
Bitcoin
Blogger
Delicious
DeviantArt
Digg
Dribbble
Dropbox
Ello
Facebook
Flickr
Foursquare
GitHub
Goodreads
Google
Google+
GoogleWallet
Gratipay
Instagram
JSFiddle
Last.FM
LinkedIn
LiveJournal
Medium
MySpace
Одноклассники
PayPal
Pinterest
Pocket
Reddit
Renren 人人网
Skype
Slack
Slideshare
Snapchat
SoundCloud
Spotify
Steam
StumbleUpon
Tencent Weibo
TripAdvisor
Tumblr
Twitch
Twitter
ВКонтакте
Vine
Vimeo
WeChat
Weibo 微博
WhatsApp
Windows
Wordpress
XING
Yahoo!
Yelp
YouTube
Contact Me
Email This Page
Print This Page
RSS Feed
Site Map