Stacks Image 166474

Webbdesign

Att få en proffsig hemsida behöver inte kosta skjortan. Hos En Grafiker får ni en trovärdig, funktionell och prisvärd hemsida som rankar högt hos Google

Ett urval av vad vi integrerar på er nya hemsida

För att göra det så enkelt och överskådligt som möjligt för dig som kund att förstå vad vi kan hjälpa dig med har vi gjort olika moduler.
Utöver en snygg och lätthanterad hemsida kan vi även implementera olika lösningar för att kunden skall kunna interagera och på så sätt göra vistelsen på er hemsida mer intressant
Stacks Image 148769

Blogg

Vi vågar påstå att det inte finns något som driver så mycket trafik till er hemsida som en blogg. Vi implementerar en blogg på er hemsida och länkar mellan dem. Det blir en Win-Win situation.

WOW! Säger vi bara. Ni kommer att rankas högt av google!
Stacks Image 166479

Twitter

Att hemsidan är en av företagets viktigaste reklampelare behöver vi knappast nämna. Det är dock lätt att besökare skräms iväg pga ringa design. Föråldrad teknik kan göra att hemsidan hamnar långt ner i sökresultaten på google.
Läs mer om vad vi kan erbjuda ert företag.
Stacks Image 148775

Instagram

Är ni en fotograf och vill visa upp era bilder utan att behöva uppdatera hemsidan jämt? genom att automatiskt visa ert flöde från Instagram på er hemsida så händer något hela tiden.

Var med från början! 2015 blev det möjligt att annonsera på Instagram. Vi lär er hur ni gör!
Stacks Image 166513

Youtube

Är ni i behov av porträtt till er personal på företaget eller har ni kanske ett objekt ni vill ha foto på? Låt någon av våra fotografer anta utmaningen.
Porträttfotografering,
Stacks Image 166521

Fotokollage

Med denna modulen presenterar vi era foton på ett snyggt, stilsäkert och inbjudande sätt. Självklart 100% responsive.
Stacks Image 166529

Facebook

Vem är inte på Facebook idag? Det är lättare att räkna dem som inte är med. Att ha ert företags Facebook flöde på er hemsida är ett utmärkt sätt att levandegöra hemsidan.

Syns man inte så finns man inte!

Vi får ert företag att synas på internet

Våra lösningar träffar alltid mitt i prick.

100% Responsive

 • Vad är Responsive Webbdesign ?
  Responsive Webbdesign innebär att innehållet anpassar sig till vilken enhet man tittar på hemsända ifrån. Oavsett om det är en smartphone, tablet eller datorskärm. Ca 70 % av alla besökare er hemsida har besöker den första gången från en telefon.
 • Vilka fördelar har Responsive Webbdesign?
   
  Högre ranking på Google
  När sidan matchas mot de sidor som inte är mobilvänliga (responsive ).
   
  Överskådligare för besökaren
  Stor fördel när besökaren besöker hemsidan från en mobil enhet.
   
  Bättre upplevelse för besökaren
  Man slipper nypa och zooma in på skärmen när man besöker en mobilvänlig sida.
 • Vad innebär fast pris på Webbdesign?
  Fast pris innebär att man betalar en gång och får en ny fräsch hemsida. Man slipper då de fasta månadskostnaderna. När man behöver göra ändringar så anlitar man oss till en timersättning. Såvida man inte väljer till vårt CMS system och kan då hantera utvalda delar av hemsidan själv. Många ser fast pris + CMS som det bästa av två världar.
 • Hur fungerar abonnemangen?
  De av våra kunder som väljer ett abonnemang betalar ett belopp varje månad. Man betalar ett lägre fast pris för att komma igång. Storleken på måndadsbeloppet varierar beroende på hur stort uppdraget är, hur mycket ändringar som behövs göras.
 • Vad är ett CMS?
  CMS är en förkortning på Customer Management System och innebär att man själv kan hantera sin hemsida med att lägga till text och bilder. Vårt CMS är skräddarsytt till varje enskild kund för att vara så enkelt och överskådligt som möjligt att använda. Vi kör ett fast pris för CMS och beroende på hur mycket som skall kunna ändras varierar det fasta priset. Be om en offert här
 • Varför har ni olika moduler?
  Modulsystemet har vi skapat för att man som kund skall kunna få ideér på hur ens egen hemsida kan se ut och vilka funktioner man vill ha. Ofta vet man inte vilka möjligheter som finns förrän man ser dem och får förklarat nyttan med dem.

  Prissättning efter antal moduler har vi kommit fram till att det ger en överskådlig bild för våra kunder. Eftersom vissa saker tar längre tid att implementera än andra så innebär det en högre kostnad. Tex kan det innebära att vi konfigurerar ett formulär enligt en kunds specifika önskemål. Eller t.ex designar ett slideshow. Vill kunden ha en karta med vägbeskrivning på sin hemsida tar det en viss tid att göra osv.
Öppna alla Stäng alla

Kontakt till Webbyrå i MalmöKontakta mig

Mail: hemligt
Tel: 0706-683078
Stacks Image p166222_n166292
Berätta för dina vänner
500px
Facebook
WhatsApp
YouTube
Twitter
Behance
Blogger
DeviantArt
Dribbble
Flickr
Foursquare
Google+
Instagram
JSFiddle
LinkedIn
MySpace
Pinterest
Slack
Snapchat
Tumblr
Twitch
Vimeo
Wordpress
Yahoo!
Contact Me
Email This Page
Print This Page
RSS Feed
Site Map