Stacks Image 166474

Logotyper

Varför är en bra logotyp så viktig och varför skall man inte välja billigaste möjliga och fatta ett förhastat beslut på 24 h?

Kort och gott kan vi säga att en logotyp skall leva med företaget i många år och att göra om den efter några år kan seriöst skada varumärket. Därför levererar vi inte logtyper på 24 h som vissa andra gör. Det är ett beslut som måste växa fram och få lov att ta tid. Vi har en projekttid på mellan 2-3 veckor, vilket visat sig vara den optimala tiden för att ta fram den perfekta logotypen.

Vi levererar alla våra logotyper i olika färgställningar.

Dra i reglaget nedan för att se loggan i svart eller färg
 
100 % Nöjd kund garanti
Vi garanterar att du blir nöjd.
 
Designat av proffs
Våra designers gör logotyper i världsklass.
 
Stick ut bland konkurrenter
Med en logotyp som är proffsigt designad kommer ni att skilja er från mängden och väcka uppmärksamhet.
 • Stacks Image 198283
 • Stacks Image 198304
 • Stacks Image 198306
 • Stacks Image 198308
 • Stacks Image 198316
 • Stacks Image 198312
 • Stacks Image 198314
 • Stacks Image 198310

Tycker ni också om att stå i rampljuset?

Vi gör plats år er!

 • Hur är arbetsprocessen?
  Redan samma eller påföljande vardag får ni det första förslaget. Väljer ni vårt medium eller Large paket skall man vara beredd på att vi kommer att ge er flera förslag att ta ställning till.
  Ibland blir det så att man verkligen faller för en logotyp och att den passar perfekt, där ber vi er att ha tålamod och inte ta ett förhastat beslut för många gånger arbetar vi med flera förslag samtidigt som vi presenterar för er efter en vecka.
  Vi har satt en projekttid på 14 dagar eftersom att det lätt kan bli utdraget och de bästa idéerna finns i den tidsramen. När de 14 dagarna har gått finputsar det sista för att göra logotypen perfekt.
  Vi kommunicerar tydligt med vad vi tänker när vi tar fram de olika designerna. Vi lyssnar mycket på våra kunders önskemål men vi kommer gärna med egna inputs för att logotypen ska bli perfekt. Vi har en gedigen kännedom om vad som fungerar i de olika branscherna.

 • Vad innebär säker förvaring?
  Säker förvaring innebär att vi förvarar er nya logotyp på våra servrar. Skulle ni råka ut för att er hårddisk havererar så kan ni alltid kontakta oss och få den igen. Likaså gäller om ni råkar förstöra filen.
 • Hur lång tid tar det att få sin logtyp?
  Det tar mellan 2-3 veckor. Beslut om logotyp kan gå betydligt fortare än så beroende på kundens önskemål, men för att ta en ordentlig och genomgående ställning till de olika förslagen har vi erfarenheten av att 2 veckor är den optimala tiden. Vissa företag använder som argument att de kan leverera en logotyp på 24 h. Det kan vi också men det är ingen bra idé. Det blir ofta halvdant och inte genomtänkt.
 • Vilka filformat får man logotypen i?
  Vi levererar alla logotyper i JPG, PNG, PDF och EPS. Vi är dock flexibla och ger mer än gärna ut andra filformat om så önskas. Väljer man vårt Largepaket så får man även hela projektfilen i AI eller PSD format.
 • Vad innebär er Nöjd Kund Garanti?
  Vi jobbar med logotypen tills ni är nöjd.
 • Vad är EPS?
  EPS är ett vektorbaserat filformat som gör att man kan skala upp logotypen utan att den tappar i skärpa. T.ex användbart om man vill ha loggan på firmabilen eller större tryck till mässor, utskick, broschyrer etc.
Öppna alla Stäng alla

Kontakt till Webbyrå i MalmöKontakta mig

Mail: hemligt
Tel: 0706-683078
Stacks Image p166222_n166292
Berätta för dina vänner
500px
Facebook
WhatsApp
YouTube
Twitter
Behance
Blogger
DeviantArt
Dribbble
Flickr
Foursquare
Google+
Instagram
JSFiddle
LinkedIn
MySpace
Pinterest
Slack
Snapchat
Tumblr
Twitch
Vimeo
Wordpress
Yahoo!
Contact Me
Email This Page
Print This Page
RSS Feed
Site Map