Stacks Image 166474

Responsive Webbdesign

Varför ska en hemsida vara responsive idag?

Hemsidor som passar perfekt till skärmen oavsett om det är en laptop, Ipad eller smartphone. Idag finns det många föråldrade hemsidor på nätet som inte är anpassade efter dagens konsumtion. MÅNGA använder t.ex en smartphone för att leta information på nätet. Är då hemsidan lite äldre är det lätt att man tappar kunden direkt vid första besöket eftersom det är lättare och snabbare att läsa innehåll som är anpassat så att det passar stora som små skärmar.
Stacks Image 148769

Smartphone

Ca 70 % besöker idag en hemsida för första gången på en smartphone. Då är det viktigt att upplevelsen blir perfekt där så att man blir sugen på att ta fram sidan på datorn när man kommer hem. På en Iphone vill vill man inte behöva nypa på skärmen för att kunna läsa texten.
Stacks Image 166479

Desktop

På en större skärm vill man visa allt innehåll. Här kan man t.ex visa ett annat menusystem än vad som visas på mindre enheter. Man kan ställa in vilket mått sidan skall ha på bredden eller låta bilden täcka hela webbläsaren.
Stacks Image 148775

Tablet

Många designers och företag som gör hemsidor säger att deras hemsidor är responsive men om man testar skala ner bilden ser man att mycket blir fel och rent av avskräckande för besökarna. Ibland vill man att de olika kolumnerna skall dela sig olika på olika enheter.
 
100 % Responsive
Alla hemsidor vi gör är noga testade så att alla element reagerar perfekt när bilden skalas upp eller ner för att passa olika skärmstorlekar.
 
Mobile first
Vi designar våra sidor enligt ”mobile first” filosofin, dvs at vi utgår alltid från att det ska se bra ut på en mobiltelefon. Sen arbetar vi oss uppåt. Vi kan till och med välja att inte visa allt innehåll på en t.ex en Iphone
 
Anpassat innehåll
Alla bilder och all text anpassar vi så att det passar alla storlekar av skärmar. Vi kan t.ex ställa in så att texten visas centrerad på en Iphone men vänsterställd på en desktop.

Våra lösningar träffar alltid mitt i prick.

100% Responsive

 • Vad är Responsive Webbdesign ?
  Responsive Webbdesign innebär att innehållet anpassar sig till vilken enhet man tittar på hemsända ifrån. Oavsett om det är en smartphone, tablet eller datorskärm. Ca 70 % av alla besökare er hemsida har besöker den första gången från en telefon.
 • Vilka fördelar har Responsive Webbdesign?
   
  Högre ranking på Google
  När sidan matchas mot de sidor som inte är mobilvänliga (responsive ).
   
  Överskådligare för besökaren
  Stor fördel när besökaren besöker hemsidan från en mobil enhet.
   
  Bättre upplevelse för besökaren
  Man slipper nypa och zooma in på skärmen när man besöker en mobilvänlig sida.
 • Vad innebär fast pris på Webbdesign?
  Fast pris innebär att man betalar en gång och får en ny fräsch hemsida. Man slipper då de fasta månadskostnaderna. När man behöver göra ändringar så anlitar man oss till en timersättning. Såvida man inte väljer till vårt CMS system och kan då hantera utvalda delar av hemsidan själv. Många ser fast pris + CMS som det bästa av två världar.
 • Hur fungerar abonnemangen?
  De av våra kunder som väljer ett abonnemang betalar ett belopp varje månad. Man betalar ett lägre fast pris för att komma igång. Storleken på måndadsbeloppet varierar beroende på hur stort uppdraget är, hur mycket ändringar som behövs göras.
 • Vad är ett CMS?
  CMS är en förkortning på Customer Management System och innebär att man själv kan hantera sin hemsida med att lägga till text och bilder. Vårt CMS är skräddarsytt till varje enskild kund för att vara så enkelt och överskådligt som möjligt att använda. Vi kör ett fast pris för CMS och beroende på hur mycket som skall kunna ändras varierar det fasta priset. Be om en offert här
 • Varför har ni olika moduler?
  Modulsystemet har vi skapat för att man som kund skall kunna få ideér på hur ens egen hemsida kan se ut och vilka funktioner man vill ha. Ofta vet man inte vilka möjligheter som finns förrän man ser dem och får förklarat nyttan med dem.

  Prissättning efter antal moduler har vi kommit fram till att det ger en överskådlig bild för våra kunder. Eftersom vissa saker tar längre tid att implementera än andra så innebär det en högre kostnad. Tex kan det innebära att vi konfigurerar ett formulär enligt en kunds specifika önskemål. Eller t.ex designar ett slideshow. Vill kunden ha en karta med vägbeskrivning på sin hemsida tar det en viss tid att göra osv.
Öppna alla Stäng alla

Kontakt till Webbyrå i MalmöKontakta mig

Mail: hemligt
Tel: 0706-683078
Stacks Image p166222_n166292
Berätta för dina vänner
500px
Facebook
WhatsApp
YouTube
Twitter
Behance
Blogger
DeviantArt
Dribbble
Flickr
Foursquare
Google+
Instagram
JSFiddle
LinkedIn
MySpace
Pinterest
Slack
Snapchat
Tumblr
Twitch
Vimeo
Wordpress
Yahoo!
Contact Me
Email This Page
Print This Page
RSS Feed
Site Map